Keynote speaker ο Joris Evers της Netflix

Το φεστιβάλ φιλοξενεί φέτος πάνω από 100 διεθνείς ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ο Joris Evers, Vice President και Head of Communications Ευρώπης της Netflix, σηματοδοτώντας την πρώτη αποκλειστική παρουσίαση εκπροσώπου της Netflix στην Κεντρική και ΝΑ Ευρώπη. Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε 6 διαφορετικές σκηνές, περιλαμβάνει keynotes, debates, workshops, Virtual Reality exhibitions, ζωντανή μουσική και parties, ενώ αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 3.500 συνέδρους.

Το περιεχόμενο συνθέτουν διεθνείς ομιλητές από εταιρείες όπως Google, Facebook, Instagram, Linkedin, Yahoo,  Shazam, Maker Studios, Tripadvisor, Uber, στελέχη Δικτύων όπως CNN, Euronews, BBC, Eurosport κ.α., στην ενότητα «Δημοσιογραφία και Ψηφιακό Περιεχόμενο», εταιρειών επικοινωνίας όπως The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola Mullen Lowe, 4 Wise Monkeys στην ενότητα «Δημιουργικότητα στην Επικοινωνία», αλλά και αποκλειστικές συζητήσεις για Virtual και Augmented Reality με εταιρείες όπως Hololens, Khora, Grand Visual, Design4Real, Inition, κ.α.

Την ενότητα E-Commerce and Performance θα αναλύσουν ομιλητές από Google, Facebook, House of Kaizen, κ.α., ενώ την ενότητα AdTech θα συζητήσουν εταιρείες όπως AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, κ.α. To φετινό ICEEfest παρουσιάζει επίσης το πρώτο του satellite event, το ICEEhealth, αφιερωμένο στον αντίκτυπο της τεχνολογίας και του internet στον ιατρικό κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες στο www.iceefest.com.