Τη σήμερον ημέρα, επιχείρηση χωρίς ένα κομψό επαγγελματικό site για να ενημερώνει πιθανούς και υπάρχοντες πελάτες για την ιστορία, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, δεν γίνεται.

Μια όμορφη ιστοσελίδα όμως δεν μπορεί να εγγυηθεί ανάπτυξη στην επιχείρηση. Για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει πρώτα οι χρήστες του διαδικτύου να μπορούν να βρουν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα γρήγορα, κάθε φορά που ψάχνουν υπηρεσίες ή προϊόντα όπως αυτά που προβάλλει και διαφημίζει εκείνη. Η Lithos Digital, ένα διεθνές digital marketing agency, παρέχει μία ευρεία γκάμα online marketing υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του σημαντικού SEO, για να βοηθήσει μικρές και μεγάλες εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο να δημιουργήσουν, να ενισχύσουν και να εδραιώσουν μια επιτυχημένη εικόνα της επιχείρησής τους στο διαδίκτυο.

Πώς συνδέεται το SEO με τη Google;
Ο όρος SEO μεταφράζεται στα ελληνικά ως Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης. Πρόκειται για διάφορες on-page και off-page ενέργειες που ενδυναμώνουν μια ιστοσελίδα. Στόχος των ενεργειών αυτών είναι να ανέβει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων της Google για χιλιάδες λέξεις κλειδιά που έχουν σημαντική ζήτηση και σχετίζονται απόλυτα με τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της κάθε εταιρείας.

Γιατί αξίζουν οι υπηρεσίες SEO;
Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις καταφέρνουν να δουν τις ιστοσελίδες τους να ανεβαίνουν ακόμα και στις πρώτες θέσεις της Google για περιζήτητες λέξεις κλειδιά στον κλάδο τους χάρη στο SEO. Οι υπηρεσίες SEO αποτελούν μια σπουδαία επένδυση για κάθε είδος και μέγεθος επιχείρησης, καθώς η ιστοσελίδα ενδυναμώνεται με τρόπο που αρέσει στις μηχανές αναζήτησης, ιδίως στη Google, και προοδεύει φυσικά και σταδιακά. Αυτή η αρμονική άνοδος δυσκολεύει άπειρα την προσπάθεια των ανταγωνιστών να τη ρίξουν.

Γιατί ξεχωρίζουν οι υπηρεσίες SEO της Lithos Digital;
Η Lithos Digital, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα του content μιας ιστοσελίδας σε συνδυασμό με τη σωστή εξατομικευμένη στρατηγική SEO, εξασφαλίζει στους πελάτες της ότι η δουλειά τους δεν θα χαθεί στο αχανές διαδίκτυο. Αυτή η υπόσχεση στηρίζεται στους εξής πυλώνες:

  • Παρουσία σε 3 χώρες: Με βάσεις και υπαλλήλους σε Αγγλία, Ισπανία και Ελλάδα, η Lithos Digital είναι πάντα ενήμερη για τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνικές στο Digital Marketing.
  • Εξειδικευμένες γνώσεις: Ο χώρος του digital marketing συνεχώς αλλάζει. Οι marketers της Lithos Digital παρακολουθούν την αγορά, ενημερώνονται για νέες τεχνολογίες, πειραματίζονται και ελέγχουν διαρκώς την επιτυχία των ενεργειών τους. Η γνώση είναι δύναμη, και χάρη σε αυτή ανταποκρίνονται πάντα στις απαιτήσεις των πελατών τους.
  • Εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο: Οι συνεργασίες με ποικιλία επιχειρήσεων, από μικρές startups μέχρι κολοσσούς διαφόρων κλάδων σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν θέσει τα θεμέλια για τον σχεδιασμό εξατομικευμένου πλάνου στρατηγικής βάσει των επαγγελματικών στόχων κάθε πελάτη.
  • Άμεση αντίδραση: Ο συνδυασμός της γνώσης και της εμπειρίας στον χώρο του digital marketing επιτρέπει στους επαγγελματίες της Lithos Digital να ανταποκρίνονται σε ταχύτατο χρόνο, εκτελώντας στοχευμένες ενέργειες που ενδυναμώνουν την παρουσία του κάθε πελάτη στο διαδίκτυο.

Η Lithos Digital γνωρίζει καλά ότι το SEO είναι το μυστικό για την εκτόξευση μιας ιστοσελίδας στην πρώτη θέση της Google και βοηθάει τους πελάτες της να κατακτήσουν αυτήν την πρωτιά.