Με επιρροές από τα δάση του Αμαζονίου, η Nespresso παρουσίασε στο Tudor Hall του King George ένα brunch εμπνευσμένο από τις νέες limited edition festive ποικιλίες «Gifts of the Forest». Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τις φετινές εορταστικές ποικιλίες της Nespresso, να τις δοκιμάσουν σε συνδυασμό με tailor made πιάτα.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Αντώνης Αυγερόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nespresso Hellas, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Παπαχρυσανθάκης, Coffee Ambassador, ο οποίος σύστησε στους καλεσμένους τις φετινές festive ποικιλίες Forest Fruit Flavor, Forest Black και Forest Almond Flavor.

Τέλος, ο executive chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George, Αστέριος Κουστούδης, παρουσίασε το brunch menu.