Εθελοντικός φορέας με στόχο την ανάπτυξη και την εξέλιξη στελεχών

Έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται από εθελοντές που προέρχονται από διάφορους τομείς της αγοράς και της οικονομίας, από πολυεθνικές εταιρείες και καταξιωμένους ελληνικούς οργανισμούς, ατομικές επιχειρήσεις, αυτοαπασχολούμενους αλλά και νέους πρωτοεμφανιζόμενους επιχειρηματίες εξειδικευμένων δραστηριοτήτων, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά.

ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΙΤΑΝ-ΧΟΡΗΓΙΑ
Την ανάγκη ευαισθητοποίησης στην προστασία του περιβάλλοντος ανέδειξε η έκθεση «Περιβάλλον και Κοινωνία», που οργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης και εγκαινιάστηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο «Λεωνίδας Κανελλόπουλος» με την υποστήριξη της Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελευσίνας. Η έκθεση απαρτίζεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες που αποτυπώνουν τη μοναδική βιοποικιλότητα
της Ελλάδας και πρωτότυπα έργα μαθητών
απ’ όλη την Ελλάδα.

CHARTIS-ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ
Η Chartis λανσάρει ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο πρόγραμμα ταξιδιωτικής ασφάλισης, το οποίο προσφέρει βοήθεια και προστασία για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, από τη στιγμή αναχώρησης από τη μόνιμη κατοικία και μέχρι την  επιστροφή. Τα προγράμματα Value, Silver, Gold και VIP προσφέρουν άμεση βοήθεια σε 24ωρη βάση και σε οποιονδήποτε προορισμό.

FRIGOGLASS – CSR
Περισσότεροι από 3.500 μαθητές και 70 εκπαιδευτικοί από 63 σχολεία στην Αττική και την Αχαΐα είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο περιβαλλοντικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ταξίδι στην Πόλη του Μέλλοντος», που υποστήριξε η Frigoglass. Το εργαστήριο υλοποίησε η WWF Ελλάς, με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών αναφορικά με τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής. Οι μαθητές μέσα από το παιχνίδι, ήρθαν σε επαφή με τις λύσεις που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, όπως συσκευές υψηλής ενεργειακής απόδοσης. Παράλληλα, 70 εκπαιδευτικοί παρακολούθησαν σεμινάρια περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.