Ο Έλληνας φιναλίστ είναι ο συνιδρυτής της Ladd//roller
Έως την Πέμπτη 15 Ιουνίου, το ελληνικό κοινό έχει την δυνατότητα να υποστηρίξει τον Έλληνα φιναλίστ Ladd//roller του Chivas Venture μέσω της online ψηφοφορίας στο αντίστοιχο site.

Ο Έλληνας φιναλίστ του παγκόσμιου διαγωνισμού Μάριος – Ερμής Πετρωτός, συνιδρυτής της εταιρείας Ladd//roller, διαγωνίζεται ανάμεσα στους υπόλοιπους 29 υποψήφιους για να διεκδικήσει τη νίκη στον τελικό, τον Ιούλιο στο Los Angeles. Με τη βοήθεια του ελληνικού κοινού, ο Έλληνας υποψήφιος μπορεί να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη και να κερδίσει μέρος της χρηματοδότησης των 250.000 δολαρίων, ώστε το όραμά του να αποκτήσει πνοή και οι άνθρωποι με κινητικές δυσκολίες να αποκτήσουν την αυτονομία που χρειάζονται με τη βοήθεια του αναπηρικού αμαξιδίου Ladd//roller.

Κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων της online ψηφοφορίας, η συμμετοχή και η ψήφος του κοινού θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο με τον οποίο θα διανεμηθεί το παραπάνω πόσο μεταξύ των τελικών υποψηφίων. Ο νικητής που θα κερδίσει το υπόλοιπο ποσό, 750.000 δολάρια, θα αποφασιστεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου στον τελικό στο Los Angeles.