Η 5η ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions «ανέβηκε» στο YouTube κανάλι της Cosmote, παρουσιάζοντας τη νέα θεματική, για τις ψηφιακές λύσεις και τα εργαλεία που βοηθούν στην καλύτερη οργάνωση μίας επιχείρησης. Τα online σεμινάρια απευθύνονται στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Όσοι παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν λύσεις και εργαλεία βασισμένα στις τεχνολογίες του Internet of Things και του Cloud, όπως είναι -μεταξύ άλλων- ο αποθηκευτικός χώρος στο Cloud, η απομακρυσμένη παρακολούθηση στόλου και περιουσιακών στοιχείων, η διαχείριση ενέργειας.

Οι επιχειρηματίες θα μπορέσουν να λάβουν, επιπλέον, μια ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τους τρόπους διαχείρισης και επικοινωνίας με τους πελάτες τους, μέσω λύσεων CRM, την αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού (HR), καθώς και την οργάνωση της αποθήκης, των παραγγελιών και τη διαχείριση προμηθευτών και πωλητών (ERP).