Η easyGroup του Sir Στέλιου Χατζηιωάννου παρουσιάζει τη νέα πλατφόρμα www.easyStudies.gr, με πληροφορίες για σπουδές στο εξωτερικό. Η πλατφόρμα φέρει την υπογραφή και την τεχνογνωσία της StudySmart, και αποστολή της είναι να παρέχει συμβουλές και πληροφόρηση σε υποψήφιους φοιτητές, σε γονείς και σε επαγγελματίες, έτσι ώστε να οριοθετήσουν το μέλλον τους.

Η ιστοσελίδα παρέχει ανεξάρτητη και έγκυρη πληροφόρηση, εξειδικευμένη αρθρογραφία, αλλά και μια σειρά από υπηρεσίες, όπως webinars και one-to-one sessions με έμπειρους συμβούλους από τον χώρο της εκπαίδευσης, υλικό για προετοιμασία σπουδών σε όλες τις χώρες του κόσμου, πληροφορίες για τη διεκδίκηση υποτροφιών κ.λπ.

Ο CEO της www.easyStudies.gr, Δρ. Κωνσταντίνος Κυρίτσης, δήλωσε: «Με την πολύτιμη υποστήριξη του φίλου και συναπόφοιτου Sir Στέλιου Χατζηιωάννου και προσφέροντας την πολύτιμη τεχνογνωσία που έχουμε χτίσει όλα αυτά τα χρόνια στη StudySmart, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που η ιστοσελίδα www.easyStudies.gr είναι πλέον διαθέσιμη για το κοινό.

Οι ακαδημαϊκές και επαγγελματικές εμπειρίες της ομάδας μας προέρχονται από την Αμερική μέχρι την Κίνα και θέλουμε να προτείνουμε λύσεις, ιδέες, τάσεις και συμβουλές που βοηθούν νέους αλλά και επαγγελματίες στη σωστή “real time” διαχείριση καριέρας, αφού οι σπουδές δεν σταματούν ποτέ».