Η ΙΔΕΑ Η νέα τηλεοπτική ταινία του ομίλου Ηρακλής με την υπογραφή της Weber Shandwick / McCann Athens και σε παραγωγή της Play Productions βρίσκεται on air. Στο τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζονται σύγχρονοι «ήρωες», οι οποίοι πραγματοποιούν τους δικούς τους καθημερινούς άθλους, με φόντο μερικά μόνο από τα πιο εμβληματικά έργα υποδομών που έχουν γίνει πραγματικότητα με πρώτες ύλες του ομίλου Ηρακλής και έχουν μεταμορφώσει την εικόνα της χώρας και αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής μας.

Το τολμηρό πρώτο βήμα ενός μικρού παιδιού, η προετοιμασία και η ορμή μίας μουσικού λίγο πριν ανέβει στη σκηνή για το πιο σημαντικό κονσέρτο της, το ταξίδι μίας φοιτήτριας σε ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο της ζωής της, η αναζήτηση επόμενων προκλήσεων από μια παρέα φίλων, τα σχέδια ζωής ενός νέου ζευγαριού, η πορεία ενός νέου ποδηλάτη να ανέβει στην κορυφή μέσα από δύσβατα μονοπάτια, η προσπάθεια ενός «γίγαντα» των γηπέδων που έμελλε να καθορίσει τη νίκη της ομάδας του.

Καθημερινοί «άθλοι» που εκτυλίσσονται σε έναν κόσμο, όπου ο όμιλος έχει θέσει τα θεμέλια κάνοντας πράξη κατασκευαστικούς άθλους. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Βαγγέλης Λυμπερόπουλος.