Το Project Agora διοργανώνει στις 19 Νοεμβρίου το «The Publisher Sessions», ένα virtual forum για digital publishers, με συμμετοχή κατόπιν πρόσκλησης. Πρόκειται για την πρώτη από μια νέα σειρά εκδηλώσεων που θα φέρει σε επαφή τους ψηφιακούς εκδότες με κορυφαίους στον τομέα τους ειδικούς από την ευρωπαϊκή αγορά.

Οι συνεργάτες του Project Agora θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν απόψεις από παγκόσμια διαφημιστικά brands, όπως η The Coca-Cola Company, καταξιωμένους εκδότες, όπως η El País, και κορυφαίους φορείς, όπως το IAB Europe, σχετικά με τις ανερχόμενες τάσεις, τις νέες πρακτικές και σημαντικές εξελίξεις στo supply monetization.

 

Η Barbara Sala, Strategic Connections & Media Director της The Coca-Cola Company στην Κεντρική & Ανατολική Ευρώπη, ο Pablo Delgado, Product Director στην PRISA Noticias, οι Filip Sedefov και Patrick Verdon, Legal Director, Privacy και Technical Director αντίστοιχα στο IAB Europe, θα μοιραστούν τη δική τους οπτική, αλλά και τάσεις για τον κλάδο.

Η ατζέντα περιλαμβάνει, επίσης, πάνελ με εκπροσώπους από κορυφαίους εκδοτικούς ομίλους της Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής, καθώς και παρουσίαση των πιο πρόσφατων λύσεων και των μελλοντικών σχεδίων του Project Agora.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η Μαριλένα Μανάτου, Customer Success Director του Project Agora, με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Καμάρα, Project Lead / Best Practices Program, Online Publishers Association (OPA) Europe.

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή τώρα!