Το Your Directors Club πραγματοποίησε εκδήλωση με τίτλο «The Power of Authenticity» σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας στις 23 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο των μηνιαίων συναντήσεων (Lunch Circles) που διοργανώνει ο οργανισμός για να ενισχύσει τα μέλη του στη διαχείριση κομβικών ζητημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Με εισηγητή τον Peter Economides, Brand Strategist της Felix BNI, συζητήθηκε το πόσο σημαντικό είναι οι εταιρείες να έχουν ένα αυθεντικό brand και οι ενέργειές τους να εναρμονίζονται πάντα με αυτό.

Τη συζήτηση πλαισίωσαν απτά παραδείγματα για το τι εννοούμε με τον όρο «αυθεντικός», αναφέρθηκαν οι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί και ακολούθησε συζήτηση με τα μέλη του YDC. Τον οργανισμό υποστηρίζουν οι ALD Automotive (Strategic Partner), Fedex Express Greece και Theofylaktos (Diamond Partners), Pressious Arvanitidis, InfoQuest Technologies και Schneider Electric (Golden Partners), AGT και Census Labs (Silver Partners), Sargia Partners (Coaching Partner), Boussias και Euro2day (Media Partners) και η GEP (H&S Partner).