Ο Elon Musk αποκαλεί την εταιρεία του Twitter, X Corp, ουσιαστικά από τότε που την εξαγόρασε. Aυτό αποτελεί ήδη το επίσημο όνομα της νομικής οντότητας, αλλά τώρα θα μπορούσε να είναι και το brand name της εφαρμογής.

Ο Musk έγραψε στο Twitter αργά το βράδυ του Σαββάτου, ότι θα αντικαταστήσει το logo του Twitter, στο οποίο απεικονίζεται ένα μπλε πουλί, με το γράμμα «X» μόλις την Κυριακή ή τη Δευτέρα «παγκοσμίως», υπό την προϋπόθεση ότι θα έχει υποβληθεί εγκαίρως ένα αρκετά όμορφο λογότυπο.

Στη συνέχεια, ο ίδιος κοινοποίησε στο Twitter την Κυριακή, ένα σύντομο animation teaser με ένα γραφικό «X» σε μαύρο φόντο, το οποίο πιθανώς σημαίνει ότι πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του.

Παρόλα αυτά, η CEO του Twitter, Linda Yaccarino, δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί στην αλλαγή στον δικό της λογαριασμό, παρά το γεγονός ότι φαινομενικά ηγείται της εταιρείας για την οποία ο Musk υπερχρεώθηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Το Twitter δεν μπορούσε να προσεγγιστεί για σχόλια, καθώς ο Musk έχει αντικαταστήσει το media contact e-mail, με bot με αυτοματοποιημένες απαντήσεις.

(Πηγή: Techcrunch.com)