Το επί πληρωμή Twitter Blue είναι, πλέον, διαθέσιμο σε περισσότερες από 20 νέες χώρες στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας. Η επέκταση αυτή καθιστά τη συνδρομητική υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου διαθέσιμη σε 35+ χώρες, παγκοσμίως. Υπό τον Elon Musk, το Twitter Blue ξεκίνησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο με 8 δολάρια τον μήνα και το σήμα επαλήθευσης Blue για τους χρήστες που πληρώνουν. Αργότερα, η εταιρεία εισήγαγε χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα ανάρτησης βίντεο διάρκειας 60 λεπτών και tweets 4.000 χαρακτήρων.

Το πρόγραμμα διαθέτει, επίσης, ορισμένα παλαιότερα χαρακτηριστικά, όπως λειτουργία επεξεργασίας tweet, thread reader και bookmark folders. Σημειώνεται πως για να αυξήσει τους συνδρομητές, το Twitter ξεκίνησε ένα ετήσιο πρόγραμμα με 84 δολάρια, τον Ιανουάριο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, το Twitter λάνσαρε, επίσης, το ετήσιο πλάνο τόσο στο iOS όσο και στο Android με 114 δολάρια. Βέβαια, τα πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν ενθαρρυντικά. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η νέα υπηρεσία Twitter Blue έχει λιγότερους από 300.000 συνδρομητές. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, πολλοί χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα πρόσβασης, συμπεριλαμβανομένων των timelines, των αναζητήσεων και των άμεσων μηνυμάτων, τα οποία εμφανίστηκαν, αφού ο Musk φέρεται να απέλυσε πάνω από 200 εργαζομένους στις τελευταίες περικοπές.

(Πηγή: Techcrunch.com)