Το Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα Public Business, αντιλαμβανόμενο την έκτακτη ανάγκη των ημερών για εξ αποστάσεως εργασία των επιχειρήσεων, προσφέρει σύγχρονες λύσεις τηλεδιάσκεψης εύκολα, γρήγορα και εξατομικευμένα.

Με προσαρμοσμένα χαρακτηριστικά στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Το Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα Public Business, αντιλαμβανόμενο την έκτακτη ανάγκη των ημερών για εξ αποστάσεως εργασία των επιχειρήσεων, προσφέρει σύγχρονες λύσεις τηλεδιάσκεψης εύκολα, γρήγορα και εξατομικευμένα. Η εξειδικευμένη ομάδα Public Business παρέχει ολοκληρωμένες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης, με εύκολη πρόσβαση και άμεση υποστήριξη, καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, το Public Business προσφέρει τις ακόλουθες προσωποποιημένες λύσεις: Μικρό σύστημα τηλεδιάσκεψης (καλύπτει έως 5 θέσεις, με απόσταση έως 3.5m από την οθόνη), μεσαίο (έως 8 θέσεις, με απόσταση έως 4.6m από την οθόνη) και μεγάλο (έως 12 θέσεις, με απόσταση έως 6m από την οθόνη). Επίσης, σχεδιάζει και άλλα συστήματα, για λύσεις άνω των 12 θέσεων και ιδιαίτερων τεχνικών απαιτήσεων.

Η ομάδα του Public Business αναλαμβάνει την επίσκεψη, εγκατάσταση, ρύθμιση και προγραμματισμό του εξοπλισμού στον χώρο, τον τελικό έλεγχο και την παράδοση του έργου, τον συντονισμό με τον IT manager κάθε εταιρείας, την εκπαίδευση, και την παράδοση σχεδίων As-Built σε AutoCaD.