Καθώς οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο έχουν διακοπεί, λόγω της πανδημίας του COVID-19, το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Εικονικοί αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις, με στοιχηματικές επιλογές.

Καθώς οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο έχουν διακοπεί, λόγω της πανδημίας του COVID-19, το Pamestoixima.gr προσφέρει κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, εικονικούς αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις. Στα Virtual Sports δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

Οι αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ έχουν ελληνικό σχολιασμό από τους δημοσιογράφους Αντώνη Κατσαρό και Ρήγα Δάρδαλη αντίστοιχα. Επίσης, το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών στα Virtual Sports. Οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν παρολί, συνδυάζοντας παιχνίδια από διαφορετικά σπορ, αλλά και να κάνουν cash out έως την έναρξή τους.