Το InStyle Greece συνεχίζει την πορεία του, με ανανεωμένη ομάδα στην έντυπη μορφή του αλλά και στη διαδικτυακή. Στο «τιμόνι» του περιοδικού βρίσκεται η Ειρήνη Ζουρνατζή ως Editor in Chief. Μαζί της η Κρίστελ Λιάκου – Senior Editor, η Μάρθα Κουμπάνη – Fashion Editor Print & Digital, o Δημήτρης Σβαρτς – Fashion Director, η Ιλιάδα Κλάγκου – Beauty Director Print & Digital, η Άντα Ηλιοπούλου – International Features Editor και η Πόλυ Λυκούργου – International Film Critic & Interviewer.

Στο εμπορικό τμήμα τη διεύθυνση έχει η Βανίτα Τσαμπά, ως Advertising Manager, έχοντας στο πλευρό της την Εύα Τσιώνη ως Sales Support. O Πέτρος Αργυρός, Senior Creative Art Director, μαζί με τις Αυγή Λασπά, Creative Art Director, και Νίκη Καρυώτη, Art Director, υπογράφουν την εικόνα του εντύπου. Αντίστοιχα, η ομάδα του InStyle.gr έχει μεγαλώσει και απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και editors.

Στο newsroom ηγείται ο Κυριάκος Γεωργόπουλος ως Διευθυντής Σύνταξης, και μαζί με τη δημοσιογράφο Έλενα Αντωνίου, η οποία επιμελείται το διεθνές ρεπορτάζ, και τη δημοσιογράφο Αθηνά Δαβαρία, η οποία επιμελείται τα του πολιτισμού και τα της υγείας, δίνουν στους αναγνώστες τον παλμό της επικαιρότητας, των celebrity news, του πολιτισμού και του lifestyle.

Υπεύθυνη για το κομμάτι της μόδας είναι η Κρίστελ Λιάκου, ενώ στην ομορφιά ηγείται η Ιλιάδα Κλάγκου από το συνολικό ρόλο της ως Beauty Director. Όπως επισημαίνεται, πολλοί ακόμα συνεργάτες φροντίζουν για το παρεχόμενο συνολικό αποτέλεσμα.