Την Παρασκευή 15 Μαΐου, το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ) και η Skag διοργάνωσαν Study Tour με θέμα: «Το ταξίδι του Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Skag», στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής.

Στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι οργανισμών, Μέλη του ΕΙΕΠ, γνώρισαν από κοντά τη στρατηγική εξέλιξη της Skag, η οποία μετασχηματίζεται από παραδοσιακή βιομηχανία χαρτικών σε σύγχρονο οργανισμό καινοτομίας, τεχνολογίας και ολοκληρωμένων λύσεων.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Θοδωρής Σκαγιάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος παρουσίασε το όραμα, τη φιλοσοφία και τις στρατηγικές πρωτοβουλίες της εταιρείας γύρω από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την αυτοματοποίηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.