Τη Μαλαγουζιά και το Ροδίτη
Το Δεκαράκι παρουσιάζει την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, δίπλα από το Μοσχάτο Τυρνάβου, το Τσίπουρο Δεκαράκι καλωσορίζει δύο νέα μονοποικιλιακά αποστάγματα, τη Μαλαγουζιά και το Ροδίτη. Όπως και το Δεκαράκι Μοσχάτο, έτσι και τα δύο νέα αποστάγματα χαρακτηρίζονται από το ξεχωριστό άρωμα και τη γεύση της ποικιλίας από την οποία προέρχονται. Πρόκειται εξάλλου για αποστάγματα στεμφύλων αποκλειστικά από τις ποικιλίες Μαλαγουζιά και Ροδίτης.

Σε κάθε Μονοποικιλιακό τσίπουρο Δεκαράκι, Μοσχάτο, Μαλαγουζιά και Ροδίτης, τα ξεχωριστά αρώματα των ποικιλιών, καθώς και η ποιότητά τους, ενισχύονται από την πολλαπλή επαναπόσταξη. Παράλληλα, η τέχνη στα «κοψίματα» -δηλαδή ποιο μέρος της καρδιάς του αποστάγματος απομονώνεται και επαναποστάζεται σε κάθε τμήμα της πολλαπλής επαναπόσταξης- τελειοποιεί το προϊόν και δημιουργεί ανώτερης ποιότητας αποστάγματα, όπως επισημαίνει το brand. Τα μονοποικιλιακά αποστάγματα της οικογένειας Δεκαράκι παράγονται χωρίς γλυκάνισο και με αλκοολικό βαθμό 40% Vol.