Πρωτοβουλίες στήριξης incubators και φορέων.

To Chivas Venture, ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο των δράσεων υπευθυνότητας της Pernod Ricard Hellas, προχώρησε σε σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση φορέων και incubators κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη χώρα. Στόχος, να προσφέρει εφόδια στους startuppers που επιθυμούν με την επιχείρησή τους να συμβάλουν στο κοινό καλό, ενώ καλούνται να ανταποκριθούν στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο, μεταξύ άλλων, το Chivas Venture Greece χρηματοδότησε το 1ο βραβείο του διαγωνισμού κοινωνικής επιχειρηματικότητας TechStars Startup Weekend Athens Covid-19 edition, ενώ, σε συνεργασία με το Envolve Entrepreneurship στην Ελλάδα προσέφερε Facebook live & on-demand webinar σε μέλη του startup οικοσυστήματος.

Επίσης, υποστηρίζοντας την αποστολή του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club χορήγησε σχετικό workshop, ενώ η ομάδα του Impact Hub Athens και το Chivas Venture Greece διοργανώνουν εκπαιδευτικά webinars, τα οποία θα υλοποιηθούν στα μέσα Μαΐου. Παράλληλα, το Chivas Venture Greece συνεισφέρει στην υλοποίηση του «Κυψέλ-e», μιας ψηφιακής υπερ-αγοράς, που θα φιλοξενεί τα μικρά κοινωνικά καταστήματα στην Κυψέλη.