Με κεντρικό μήνυμα «Βγες από το silent mode», το Ίδρυμα Vodafone διαθέτει και στην Ελλάδα τη δωρεάν ψηφιακή εφαρμογή και ιστοσελίδα «Bright Sky», με στόχο την ενημέρωση σχετικά με την έμφυλη και ενδοοικογενειακή βία, την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης και καθοδήγησης για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών.

Πρόκειται για μια κρυπτογραφημένη εφαρμογή κινητού τηλεφώνου, διαθέσιμη σε Google Play και App Store, η οποία λειτουργεί υποστηρικτικά, παρέχοντας συμβουλευτικό περιεχόμενο με οδηγίες αντιμετώπισης περιστατικών κακοποίησης και ενημέρωση για τις αρμόδιες δομές υποστήριξης.

Η προσαρμογή της εφαρμογής, η οποία ήδη λειτουργεί σε 10 ακόμα ευρωπαϊκές χώρες, στα ελληνικά δεδομένα και η ανάπτυξη του περιεχομένου της υλοποιήθηκε με τη συνεργασία του ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας. Την επιστημονική επίβλεψη του έργου είχε η Καθηγήτρια Εγκληματολογίας στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και διεθνής εμπειρογνώμων σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Βασιλική Αρτινοπούλου.