Το εμπορικό κέντρο Avenue στηρίζει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και αναπροσαρμόζει τη θεματολογία των κοινωνικών του δικτύων, ώστε να αποτελέσει πόλο έμπνευσης και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών των social media.

Προσαρμόζει το SoME περιεχόμενό του στο «Μένουμε Σπίτι».

Το εμπορικό κέντρο Avenue στηρίζει το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» και αναπροσαρμόζει τη θεματολογία των κοινωνικών του δικτύων, ώστε να αποτελέσει πόλο έμπνευσης και επικοινωνίας μεταξύ των χρηστών των social media. Πιο συγκεκριμένα, μεταφέρει την ατμόσφαιρα της γειτονιάς στον ψηφιακό κόσμο, παραμένει ενεργό διαδικτυακά και θυμίζει σε όλους πως το «μαζί» είναι ακόμα εφικτό με πολλούς τρόπους.

Στο πλαίσιο αυτό, το εμπορικό κέντρο διατηρεί ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με το κοινό του, καθώς όπως είναι γνωστό τα φυσικά καταστήματα έχουν κλείσει στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19. Εξαίρεση αποτελούν το Υπερμάρκετ Σκλαβενίτης, που λειτουργεί καθημερινά από τις 07:00 έως 21:00 και το Σάββατο από 07:00-20:00 καθώς και το φαρμακείο που ακολουθεί κανονικά το ωράριό του. Σε αυτούς τους εργαζομένους που συνεχίζουν με συνείδηση να εξυπηρετούν τον κόσμο, μέσα στις νέες συνθήκες που βιώνουμε, το Avenue αφιερώνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».