Το ArGOODaki των Goody’s Burger House αναλαμβάνει αυτό το Πάσχα την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα παιδιά που μένουν στο σπίτι αποκομμένα από την καθημερινότητά τους, μεταδίδοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης.

Παράλληλα, στέκεται δίπλα σε όλα τα παιδιά που μένουν στο σπίτι.

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House αναλαμβάνει αυτό το Πάσχα την πρωτοβουλία να ενώσει όλα τα παιδιά που μένουν στο σπίτι αποκομμένα από την καθημερινότητά τους, μεταδίδοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αλληλεγγύης. Από το Σάββατο, 11 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, 19 Απριλίου, σε κάθε παραγγελία delivery θα περιλαμβάνεται και μια συλλεκτική ζωγραφιά ArGOODaki.

Το κάθε παιδί θα μπορεί να χρωματίσει τη ζωγραφιά, να γράψει επάνω τη δική του ευχή και σε μια συμβολική κίνηση να την κρεμάσει στο μπαλκόνι ή στο παράθυρό του. Παράλληλα, πιστό στη διαχρονική του δέσμευση για τη στήριξη παιδιών σε ανάγκη, αυτό το Πάσχα το ArGOODaki στηρίζει τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα». Ξεκινώντας από το Σάββατο 11 Απριλίου και μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, τα Goody’s Burger House θα διαθέτουν 1 ευρώ από κάθε παραγγελία delivery στους σκοπούς του συλλόγου.