Επένδυση ύψους 11 εκατ. ευρώ

Το ύψος της επένδυσης ανήλθε σε 11 εκατομμύρια ευρώ. Η Upstream δραστηριοποιείται στο χώρο του Mobile Marketing με παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες. Είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, με ετήσια έσοδα άνω των 38 εκατ. ευρώ το 2008. Στο πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνονται οι μεγαλύτεροι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως καθώς και άλλες μεγάλες εταιρείες.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της Upstream Μάρκος Βερέμης, σχολίασε: “Είμαστε ευτυχείς να έχουμε στο πλευρό μας την TLcom Capital L.L.P. και την Alpha Ventures Α.Ε. σε αυτή την περίοδο ταχείας ανάπτυξης της εταιρείας. Η κεφαλαιακή τους συμμετοχή θα μας βοηθήσει σημαντικά να ανταπεξέλθουμε στην αυξανόμενη ζήτηση των υπηρεσιών μας από υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες. Επιπλέον, με την εμπειρία και εξειδίκευση τους θα συμβάλλουν στο να επιτύχει η εταιρεία μια αειφόρο ανάπτυξη και να διατηρήσει την πρωτοποριακή της θέση στο χώρο του mobile marketing”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Alpha Ventures Α.Ε. Παντελής Βερνίκος, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την Upstream. Πρόκειται για μια εξαιρετική εταιρεία με σημαντικές προοπτικές σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο χώρο. Η αξιολόγησή μας, ανέδειξε την μοναδική της θέση στην αγορά αλλά και τις ευκαιρίες για ανάπτυξη. Εκτιμήσαμε την αφοσίωση της διοίκησης καθώς και τις στρατηγικές και επιχειρηματικές τους δεξιότητες”.