Τη νέα πλατφόρμα The Coach, με ψηφιακά προγράμματα εκγύμνασης και ευεξίας, προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ο Γερμανός. Η πλατφόρμα διατίθεται στα καταστήματα Γερμανός και online, στο germanos.gr, με συνδρομή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν τον προσωπικό, εικονικό, προπονητή τους και πρόσβαση σε περισσότερα από 100 προγράμματα fitness, yoga, pilates και χορό με ελληνικό περιεχόμενο.

Τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από προπονητές, όπως ο lead fitness coach, Γιώργος Ξηρός, και η lead dance coach, Αφροδίτη Αντίσου, και χρησιμοποιούν εξατομικευμένες νέες τεχνολογίες, όπως interactive practice, speed control, loop moves, video mirroring. Είναι προσβάσιμα δε από οποιοδήποτε χώρο και φορητή συσκευή εξυπηρετεί τον χρήστη. Οι προπονήσεις δεν ξεπερνούν τα 20’ και ανανεώνονται κάθε μήνα, ενώ προοδευτικά θα προστίθενται και νέες κατηγορίες.

Επίσης, θα ξεκινήσουν και εβδομαδιαία live trainings, μέσω ειδικών webinars. Τα προγράμματα The Coach είναι διαθέσιμα με τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή, ενώ παρέχονται και προνομιακά πακέτα για επιχειρήσεις με ειδικές ενότητες, όπως Business Fitness, Dance Stretching κ.ά. H πλατφόρμα The Coach φέρει την υπογραφή της εταιρείας White Space.