– Ανολοκλήρωτο έργο…
Ένα μόνο μέγεθος αυξήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα και χάσαμε τον υπουργό που το κατάφερε! Οι ληστείες μόνο των σπιτιών αυξήθηκαν κατά 125%, ενώ σ’ όλες σχεδόν τις κατηγορίες ποινικών αδικημάτων σπάσαμε ρεκόρ! Και να μην ξεχάσουμε βέβαια το κάψιμο και σμπαράλιασμα της Αθήνας! Αχ, βρε Χρηστάκη, γιατί έφυγες, προτού ολοκληρώσεις το έργο σου;

«Ο κομμουνισμός δεν είναι αγάπη. Είναι ένα σφυρί, που χρησιμοποιούμε, για να συντρίψουμε τον εχθρό»! Mao Tse-Tung, Κινέζος πολιτικός (1893-1976)

– Λουκέτα, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ
Κλαίνε και οδύρονται ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για τα εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα που μπήκαν σε επιχειρήσεις τα τελευταία δύο χρόνια και καταριώνται την Τρόικα και την Κυβέρνηση, που χωρίς αμφιβολία είναι οι βασικοί υπεύθυνοι! Πόσες χιλιάδες λουκέτα όμως έβαλαν στο κέντρο της Αθήνας με τα ίδια τους τα χέρια το ΚΚΕ με το ΠΑΜΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ, με τις καθημερινές επαναστατικές ασκήσεις τους; Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ., πάνω από 1.700 (!!!) φορές έκλεισε το κέντρο της Αθήνας το 2010, που έχει μετατραπεί σ’ ένα ιδιόμορφο γκέτο φόβου!

– Euro χωρίς vision
Μια πολυπολιτισμική κοινωνία προϋποθέτει δημιουργική όσμωση των διαφορετικών στοιχείων των εμπλεκομένων πολιτισμών και σίγουρα τη διαφύλαξη της μοναδικότητάς τους. Ακριβώς στον αντίποδα αυτής της αρχής βρίσκεται η μουσική εμποροπανήγυρη του «Euro χωρίς Vision»! Ισοπέδωση και ομογενοποίηση της ιστορίας, της κουλτούρας, της αισθητικής και της εθνικής ταυτότητας των χωρών που συμμετέχουν οδηγούν σε μια φασιστική μεταχείριση της τέχνης και καλούν το κοινό να επιλέξει «μπούτι ή στήθος»!

– Ο σωτήρας μας…
«Έπρεπε να είχα κάνει νωρίτερα το δημοψήφισμα» δήλωσε ο ολετήρας Γ. Παπανδρέου (10.3.12). Έλα μου, ντε! Θα είχαμε γλιτώσει μια ώρα αρχύτερα από τον άνθρωπο, που τίποτα δεν έχει καταλάβει ακόμη και σήμερα κι επιμένει να προβάλλεται ως «σωτήρας» της Ελλάδας. Πράγματι έσωσε την Ελλάδα, όταν όμως παραιτήθηκε!

– Η κατάλυση του κομμουνισμού!
Κατά την προπαγανδιστική γλώσσα του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και των λοιπών «δημοκρατικών» δυνάμεων, όλοι οι Έλληνες, που δεν τους ψηφίζουν, ΔΕΝ είναι δημοκράτες! Δεν άκουσα ποτέ κανέναν να διαμαρτυρηθεί και να καταγγείλει αυτή την αναίσχυντη και βάναυση στρέβλωση της έννοιας της δημοκρατίας και της ιστορίας. Η ψευδεπίγραφη ονομασία του «Δημοκρατικού Στρατού», που σκότωνε αδελφούς Έλληνες, για να εγκαταστήσει στην Ελλάδα ένα σταλινικό καθεστώς, ζει και βασιλεύει και σήμερα! Το ΚΚΕ της Αλέκας δηλώνει σχεδόν καθημερινά, λόγω και έργω, ότι δεν αναγνωρίζει το Ελληνικό Σύνταγμα και τους Νόμους, τους οποίους και παραβιάζει συνεχώς, με τον σημερινό «Δημοκρατικό Στρατό» του ΠΑΜΕ. Στο δε επίσημο Καταστατικό του ΚΚΕ (1998) ρητά αναφέρεται ότι στόχος του κόμματος είναι η κατάλυση του κοινοβουλευτισμού. Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέκου ανέχεται, ενθαρρύνει με υβριστικούς λόγους και εμπρηστικά συνθήματα και συχνά εμπλέκεται ενεργά σε βίαιες και παράνομες ενέργειες ολοκληρωτικού τύπου. Η ευθύνη όμως δεν είναι ολόκληρη δική τους. Μοιραίες και άβουλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης παρακολουθούν έμφοβες «πολιτικού κόστους» την ασυδοσία του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς την παραμικρή αντίδραση! Για σκεφθείτε τι θα γινόταν όμως, αν κάποιοι τολμούσαν να βάλουν βόμβες στα γραφεία των αριστερών κομμάτων, να διέκοπταν βίαια συνεδριάσεις συνδικάτων τους, να κατελάμβαναν κτήριά τους ή να διεκήρυσσαν ότι στόχος τους είναι η κατάλυση του κομμουνισμού, που μόνο στην πατρίδα μας και στη Βόρειο Κορέα  επιβιώνει πλέον! Δεν θα είχε μείνει πέτρα επί πέτρας στην Ελλάδα!

– Διαφθορά και δικαιοσύνη
Τα καλά νέα είναι ότι έχει ξεκινήσει ένας καταιγισμός αποκαλύψεων για σκάνδαλα, διαφθορά, υπεξαιρέσεις, παράνομα προνόμια, απάτες και κάθε είδους κομπίνες. Τα άσχημα νέα είναι ότι, όπως ο Διογένης έψαχνε μ’ ένα φανάρι να βρει «άνθρωπο», εμείς πρέπει σήμερα να ψάχνουμε με μεγεθυντικό φακό να βρούμε ΕΝΤΙΜΟ άνθρωπο, όπως ψύλλο στ’ άχυρα! Με τόση βαθιά και εκτεταμένη διαφθορά, οριζόντια και κάθετα στο κράτος και στην κοινωνία, και με μια δικαιοσύνη που η χελώνα μοιάζει πύραυλος ταχύτητας μπροστά της, από πού να αντλήσει κανείς ελπίδα;

– Επικίνδυνη επανάπαυση
Καλές και άγιες είναι οι φιλελληνικές διαδηλώσεις και δηλώσεις απλών, άγνωστων πολιτών και διακεκριμένων προσωπικοτήτων του εξωτερικού. Φοβάμαι, όμως, ότι καλλιεργούν φρούδες ελπίδες και μας οδηγούν σε επικίνδυνη χαλάρωση και επανάπαυση! Όπως μόνοι μας μπήκαμε στον λάκκο με τα φίδια, μόνο ΜΟΝΟΙ μας θα καταφέρουμε να βγούμε!

Αυτά τα σχόλια γράφηκαν 12-19 Μαρτίου 2012