Μια μοναδική στην Ελλάδα πρωτοβουλία, το Technology Summit @Costa Navarino, θα πραγματοποιηθεί από την Boussias Events στις 3-4 Μαΐου στην Costa Navarino. Το διήμερο exclusive networking event θα συγκεντρώσει κορυφαίους CIOs και ηγετικά στελέχη της αγοράς ICT, προσφέροντας την ευκαιρία για one-to-one επιχειρηματικές συναντήσεις και ανταλλαγή εμπειριών και καινοτόμων πρακτικών.

Ήδη έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους 25 έμπειροι CIOs εταιρειών που πρωταγωνιστούν στην τεχνολογική καινοτομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, από τους ακόλουθους κλάδους: τράπεζες, ασφαλιστικές, λιανεμπόριο, ενέργεια, βιομηχανία, ναυτιλία, gaming, τουρισμός, υγεία, μεταφορές κ.ά.

Οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν, επίσης, σημαντικές keynote ομιλίες και διαδραστικά πάνελ συζήτησης, ενώ θα έχουν ευκαιρίες δικτύωσης και σφυρηλάτησης σχέσεων σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, συμπεριλαμβανομένων και δραστηριοτήτων όπως γκολφ και wine masterclass στο premium περιβάλλον της Costa Navarino.

Αποτελώντας ένα σημείο συγκέντρωσης και αλληλεπίδρασης των decision makers στην Ελλάδα, το Technology Summit @Costa Navarino φιλοδοξεί να καταστεί ένα think tank που θα διαμορφώσει τη μελλοντική ψηφιακή ατζέντα των ελληνικών επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις λύσεις για τη συνεχή ψηφιακή εξέλιξη τους. Περισσότερα στο www.navarinotechsummit.gr.