Εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις και τάσεις της αγοράς δια στόματος των στελεχών της, στα «25 χρόνια DailyFax»!

Η καλή είδηση για την αγορά μου, που θα ήθελα να δω πρωτοσέλιδο στο DailyFax θα ήταν…  ότι έχει βγει ένα app που αναγνωρίζει τα σημάδια burn out στα στελέχη ώστε να μπορούν να το «σώσουν» πριν είναι πολύ αργά! Και δεν είναι καθόλου αστείο αυτό το φαινόμενο στην αγορά μας!

Τα τελευταία 25 χρόνια, η σημαντικότερη εξέλιξη για την αγορά μου ήταν… η ψηφιακή επικοινωνία και πώς άλλαξε όλα τα δεδομένα διάδρασης μεταξύ brands και καταναλωτών. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και η ενεργή θέση των ίδιων των χρηστών στη διαμόρφωση αντιλήψεων άλλαξε τους όρους κάθε στρατηγικής marketing και επικοινωνίας. Όταν οι καταναλωτές γίνονται τα media τότε επαναπροσδιορίζονται οι βαρύτητες.

Βλέποντας καθημερινά στην οθόνη μου το DailyFax σκέφτομαι ότι…  μοιραζόμαστε πολλά κοινά σε αυτή την αγορά. Έχουμε κοινές χαρές, αγωνίες, φιλοδοξίες και ανεξαρτήτως ατζέντας κυνηγάμε τα ίδια πράγματα. Είμαστε μια μεγάλη παρέα και ας μην το ξέρουμε.

Θυμάμαι μια φορά που το DailyFax έγραψε ότι…  Curious Ahead: Νέα Φιλοσοφία Στρατηγικής στην Digital Επικοινωνία! Φυσικά ήταν για το αξέχαστο relaunch της εταιρείας που απέδειξε στον ίδιο της τον «εαυτό» τι σημαίνει transformation!

Το DailyFax για μένα είναι…ο παλμός της μέρας!