Στηρίζοντας το #menoumespiti και δίνοντας έμφαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν στη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών.

Με ευρεία γκάμα προϊόντων καφέ, γλυκών, κ.ά.

Στηρίζοντας το #menoumespiti και δίνοντας έμφαση στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη προχώρησαν στη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας ηλεκτρονικών αγορών. Μέσω της νέας υπηρεσίας στην ιστοσελίδα www.kl.gr, οι καταναλωτές έχουν πλέον ηλεκτρονική πρόσβαση σε μία ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως φρεσκοκομμένο καφέ όλων των ειδών, ροφήματα, ποικιλία παραδοσιακών γλυκισμάτων, καθώς και αξεσουάρ καφέ και τσαγιού. Επίσης, χρησιμοποιώντας τον κωδικό menoumespiti, οι επισκέπτες έχουν δωρεάν μεταφορικά στις online αγορές τους.

Ο Ιάσωνας Λουμίδης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, δήλωσε: «Γνωρίζουμε πως οι τρέχουσες μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για όλους. Συμβαδίζουμε με τις εξελίξεις και θέτουμε παράλληλα ως προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δημιουργήσαμε ένα ολοκαίνουριο e-shop με στόχο να κάνουμε την παραμονή στο σπίτι πιο γλυκιά και ευχάριστη, να κρατήσουμε συντροφιά με τα προϊόντα των καφεκοπτείων μας στους Έλληνες καταναλωτές και να μεταφέρουμε την αυθεντική εμπειρία καφέ στον χώρο τους».