Κάθε χρόνο, πριν από την καθιερωμένη τελετή βράβευσης, η διοργάνωση των Epica Awards πραγματοποιεί το συνέδριο Creative Circle, μελετώντας διαφορετικές πτυχές της δημιουργικότητας και τον αντίκτυπό της στην κοινωνία.

Η κεντρική θεματική για φέτος είναι «Brand building σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις» και θα εξεταστεί το κατά πόσον οι πρωτοπόροι του σήμερα και οι ηγέτες της δημιουργικότητας μπορούν να συμβάλλουν στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Σε αυτό το πλαίσιο, η διοργάνωση ανακοινώνει τη συνεργασία της με το One Young World: The Global Forum for Young Leaders, το οποίο «εντοπίζει, προάγει και συνδέει τους πιο επιδραστικούς νέους ηγέτες παγκοσμίως για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, με πιο υπεύθυνη και αποτελεσματική ηγεσία».

Στο Creative Circle, οι νέοι αυτοί ηγέτες θα συναντηθούν με brands, agencies και media σε σειρά συνεδριών, διερευνώντας τρόπους επιβίωσης και ανάπτυξης των brands εν μέσω νέων και πολλαπλών προκλήσεων. Το Creative Circle θα διεξαχθεί στο Royal Tropical Institute (KIT) στο Άμστερνταμ στις 21 Νοεμβρίου.