Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας θέλοντας να συνδράμει στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όσους συνεισφέρουν στην προσπάθεια στον Έβρο για την προστασία των συνόρων, τάσσεται στο πλευρό τους.

Επτά εταρείες-μέλη προχώρησαν σε δωρεά προϊόντων.

Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας θέλοντας να συνδράμει στο έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και σε όσους συνεισφέρουν στην προσπάθεια στον Έβρο για την προστασία των συνόρων, τάσσεται στο πλευρό τους. Ειδικότερα, 7 Μέλη της πρωτοβουλίας και συγκεκριμένα οι εταιρείες Agrino, Χήτοε Α.Β.Ε.Ε -Ζαγόρι, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Χρυσά Αυγά, Χιών, Δίρφυς, και ΜΕΒΓΑΛ προσέφεραν ποσότητες προϊόντων τους σε όσους συμβάλλουν στη διασφάλιση της συνοριακής γραμμής, στο Στρατό, στην Αστυνομία και στους Πολίτες.

Οι εταιρίες διέθεσαν στις ελληνικές αρχές στον Έβρο όσπρια, ρύζι, νερό, ελαιόλαδο, αυγά, αλάτι και γάλα καλύπτοντας ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες τους. Η πρωτοβουλία Ελλα-δικά μας εκπροσωπώντας σημαντικό τμήμα του ελληνικού «επιχειρείν» συμβάλλει συστηματικά με δράσεις που αποσκοπούν στην υποστήριξη του κοινωνικού συνόλου καθώς και στην τόνωση της εθνικής ομοψυχίας στην παρούσα χρονική περίοδο.