Φέτος, η Coca-Cola μας σύστησε τα Coca-Cola MagicTables και θύμησε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκουμε χρόνο να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας, τους φίλους και τους αγαπημένους μας.

Με ένα μοναδικό σκηνικό μαγικού τραπεζιού και πολλές εκπλήξεις, η Coca-Cola ταξίδεψε σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας – Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα – προσκαλώντας τους επισκέπτες να ζήσουν την εμπειρία και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Σε μια ρουτίνα που σπάνια μας αφήνει χρόνο να έρθουμε κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, η Coca-Cola μας υπενθύμισε ότι δε χρειάζεται χρόνος ή προγραμματισμός για να βρεθούμε όλοι μαζί. Δεν χρειάζεται καν κανονικό τραπέζι. Έτσι, μάς σύστησε την ενέργεια «Magic Tables» και μας προέτρεψε να… θυμηθούμε ότι όταν τρώμε μαζί όλα είναι μαγικά! Γιατί όπου κι αν τοποθετήσεις μια Coca-Cola μετατρέπεται σε ένα μαγικό τραπέζι!

Σε κάθε προορισμό, η Coca-Cola κάλεσε τους επισκέπτες να μοιραστούν τη φωτογραφία τους από το Μαγικό της Τραπέζι στα Social Media με το #magictablesGR και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα 100 Real Magic Boxes, ενώ ένας μεγάλος τυχερός κέρδισε ένα μαγικό δείπνο για εκείνον και τους αγαπημένους του με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη! Παράλληλα, για κάθε φωτογραφία με το #magictablesGR που ανέβηκε στο Instagram, η Coca-Cola πρόσφερε 10 πλήρη γεύματα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, μέσω της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Δείπνο Αγάπης», με στόχο να ξεπεραστούν τα 16.000 γεύματα*.