Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν Γ. Διευθυντής της Super League

Ο Γ. Κυριακός έχει θητεία άνω των 20 ετών σε ανώτερες και ανώτατες διευθυντικές θέσεις, με εξειδίκευση σε θέματα Εμπορικής Διεύθυνσης. Τα τελευταία 2 χρόνια υπήρξε Γενικός Διευθυντής της Super League, ενώ έχει διατελέσει για πολλά χρόνια Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο Γιώργος Κυριακός υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ECR Greece από το 2001 έως το 2006, και για 2 χρόνια εκπροσώπησε την Ελλάδα στο ECR Europe.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Octane Γιάννης Σπυρόπουλος δήλωσε σχετικά: “Από την ίδρυσή μας είχαμε ως κύριο στόχο μας την παροχή πρακτικών και εφαρμόσιμων συμβουλών από έμπειρα στελέχη με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο, ώστε να υποστηρίξουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις άμεσα και αποτελεσματικά. Η συνεργασία μας με τον Γιώργο Κυριακό θα μας επιτρέψει να εξυπηρετήσουμε τον στόχο αυτόν ακόμα καλύτερα, προφέροντας πρακτική γνώση και εμπειρία σε θέματα εμπορικής στρατηγικής, marketing, πωλήσεων και retail strategy που τόση κρισιμότητα έχουν στην τωρινή οικονομική συγκυρία”.

Η Octane ιδρύθηκε το 2007 από τους Γιάννη Σπυρόπουλο και Γιώργο Παυλάτο, στελέχη με 20ετή εμπειρία στον συμβουλευτικό και διαφημιστικό χώρο. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχει αναπτυχθεί προσφέροντας υπηρεσίες εφαρμοσμένης εταιρικής στρατηγικής, εμπορικής στρατηγικής και στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού σε πελάτες όπως οι S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, ΑΒ Βασιλόπουλος, Ελληνικά Πετρέλαια, Eurobank, Plias/Papoutsanis, Μπουτάρη, Revoil κ.α..