Η Above σχεδίασε και οργάνωσε τον εορτασμό των 50 χρόνων της Yamaha στην Ελλάδα, με event στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Στην εκδήλωση συνδυάστηκαν τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πορεία της Yamaha στην Ελλάδα, με αναμνήσεις και στιγμές από το παρελθόν, αλλά και με προοπτική και όραμα για το μέλλον. Τους περισσότερους από 500 καλεσμένους υποδέχθηκε η έκθεση φωτογραφιών με σημαντικές στιγμές της εταιρείας, μέσα από παλαιές διαφημίσεις και φωτογραφίες. Ειδικά για τη βραδιά δημιουργήθηκε και Μουσείο, με παρουσίαση ιστορικών δικύκλων και marine προϊόντων, με πάνω από 40 εμβληματικά μοντέλα, τα περισσότερα από τα οποία έστειλε στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση η Yamaha Motor Europe.

Επιπλέον, προβλήθηκε ντοκιμαντέρ διάρκειας 40 λεπτών με κομβικά σημεία της ιστορίας της Yamaha. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ενώ το ταξίδι στα 50 χρόνια ιστορίας της Yamaha στην Ελλάδα, συνόδεψαν μουσικά η ανερχόμενη υψίφωνος Μανταλένα Πυλαρινού, οι Duo Violins και ο DJ Αλέξανδρος Χριστόπουλος.