Το Global Sports Innovation Center powered by Microsoft (GSIC) και η Kaizen Gaming συνεργάζονται με σκοπό να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις μέσω του GameTech Innovation Challenge της Kaizen Gaming.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην αναζήτηση πρωτοποριακών λύσεων οι οποίες, με τη χρήση UI/UX, web3.0, VR/AR και την αξιοποίηση μηχανισμών gamification, θα βελτιώσουν την εμπειρία ψυχαγωγίας που παρέχει η Kaizen Gaming στους πελάτες στις 12 χώρες δραστηριοποίησής της, μέσα από τα brands Betano και Stoiximan.

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις μπορούν να καταθέσουν πρόταση για μια ή και περισσότερες από τις παρακάτω προκλήσεις: Κοινωνική αλληλεπίδραση, Οπτικοποιήσεις ζωντανών αθλητικών μεταδόσεων, Μηχανισμούς gamification στο iGaming.

Η επιχείρηση που θα επιλεγεί θα έχει τη δυνατότητα να εκτελέσει ένα πιλοτικό έργο με την Kaizen Gaming, να συμμετάσχει σε ένα Immersion Week στα νέα γραφεία της εταιρείας στην Ελλάδα και να λάβει βραβείο χρηματοδότησης, ύψους 5.000 ευρώ, που θα επενδυθεί στην υλοποίηση του έργου.