Το BestPrice.gr και η ΕΛΤΑ Courier προχωρούν σε συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση των μικρότερων ηλεκτρονικών καταστημάτων ώστε να έχουν πρόσβαση σε ανταγωνιστικές χρεώσεις, για παραδόσεις παραγγελιών ακόμη και στον πιο απομακρυσμένο προορισμό της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, τα συνεργαζόμενα με το BestPrice.gr καταστήματα θα έχουν στη διάθεσή τους εκπτώσεις και ειδικές τιμές σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΛΤΑ Courier, ανεξαρτήτως όγκου παραγγελιών. Μεταξύ των προνομίων αυτών είναι και η παράδοση σε δυσπρόσιτους χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Η συνεργασία των δυο εταιρειών παρέχει, όπως επισημαίνεται, ουσιαστικά κίνητρα σε μικρότερα ηλεκτρονικά καταστήματα να αναπτυχθούν, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του e-commerce στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΤΑ Courier διαθέτει την πρώτη εγκατάσταση στην Ευρώπη ρομποτικού συστήματος διαλογής που έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται 168.000 δέματα ημερησίως και εξασφαλίζει παράδοση την επόμενη μέρα. Από την άλλη πλευρά, η υπηρεσία αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice.gr μετρά 4 εκατ. χρήστες τον μήνα και 3.400 ηλεκτρονικά καταστήματα.