Ο όμιλος Antenna προχώρησε σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση, καθώς η Fairfax Financial Holdings Limited (Fairfax), ένα από τα ισχυρότερα funds παγκοσμίως, αποκτά, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, το 15% του ΑΝΤ1+.

Η Fairfax, με έδρα τον Καναδά, διαχειρίζεται κεφάλαια 89 δισ. δολαρίων και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ξένους επενδυτές στην Ελλάδα με πλούσιο χαρτοφυλάκιο μεταξύ άλλων στον τραπεζικό και ασφαλιστικό κλάδο, και τη διαχείριση ακινήτων.

Το ΑΝΤ1+ του ομίλου Antenna, είναι μια ελληνική συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα που εξελίσσεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, παρουσιάζοντας νέες αποκλειστικές ελληνικές παραγωγές, που έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον για διεθνή διανομή, αλλά και εξασφαλίζοντας τα δικαιώματα μετάδοσης κορυφαίων παγκόσμιων αθλητικών διοργανώσεων όπως το FIFA World Cup 2022 και το πρωτάθλημα Formula 1 για τα επόμενα 3 χρόνια.

Η Fairfax αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την προοπτική εξέλιξης του ANT1+, συνεργάζεται με τον όμιλο Antenna ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω την πλατφόρμα εντός και εκτός Ελλάδος.