Η εταιρεία Japan Tobacco International Hellas, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης των τελωνειακών αρχών στην προσπάθεια για την περιστολή του λαθρεμπορίου καπνικών, προσέφερε σύγχρονους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στη Διεύθυνση Στρατηγικής Τελωνειακών Ελέγχων και Παραβάσεων της ΑΑΔΕ, ενδυναμώνοντας την επιχειρησιακή της δράση για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου.

Η παραλαβή του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης παρουσία της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της JTI, Γεωργίας Καρούντζου και του Διευθυντή της Δ’ ΣΤΕΠ Άγγελου Λυμπέρη. «Οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου εντείνονται και αποδίδουν ήδη σημαντικά αποτελέσματα.

Η JTI τηρεί στάση μηδενικής ανοχής απέναντι σε κάθε μορφής παράνομο εμπόριο προϊόντων καπνού και έχει ως προτεραιότητα να συμβάλλει στην προστασία της νόμιμης αγοράς και στη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων. Για τον λόγο αυτόν, συνεργαζόμαστε στενά και υποστηρίζουμε έμπρακτα τις διωκτικές αρχές και τις αρμόδιες υπηρεσίες για την περιστολή του λαθρεμπορίου», τόνισε, μεταξύ άλλων, στη συνάντηση η Γεωργία Καρούντζου.