Στον αέρα βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Tribe για τη Volton, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη συνεργασίας των δύο εταιρειών.

Στον αέρα διαφημιστική καμπάνια με μήνυμα «Καθαρά και Έξυπνα».

Στον αέρα βρίσκεται η νέα επικοινωνιακή καμπάνια της Tribe για τη Volton, η οποία σηματοδοτεί και την έναρξη συνεργασίας των δύο εταιρειών. Με slogan «Καθαρά και Έξυπνα», η Volton μέσα από τη νέα της καμπάνια μιλά με μία διαφορετική γλώσσα επικοινωνίας στην αγορά της ενέργειας, που χαρακτηρίζεται από απλότητα, σαφήνεια και έξυπνη στάση χτίζοντας μια σχέση με τους πελάτες της που βασίζεται σε ουσιαστικές λύσεις και προτάσεις και εξελίσσεται ανάλογα με τις ανάγκες της ζωής τους.

Η καμπάνια που σχεδίασε η Tribe εξελίσσεται σπονδυλωτά με ήρωα έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα που θέλει να λέει με λίγα λόγια όσα οι άλλοι λένε με πολλά, παρακολουθεί την επικαιρότητα και τις ανάγκες που δημιουργούνται και παρεμβαίνει με τον δικό του τρόπο δίνοντας απαντήσεις. Στον αέρα βρίσκονται ήδη 6 ταινίες, ενώ η καμπάνια έχει ολοκληρωμένη παρουσία στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον Τύπο, το διαδίκτυο και τα social media.