Η Pobuca ανέλαβε το έργο της ενσωμάτωσης Database & Business Intelligence τεχνολογιών για τη Super League, με σκοπό την μετάβαση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην ψηφιακή εποχή των data analytics.

Έργο Database & Business Intelligence.

Η Pobuca ανέλαβε το έργο της ενσωμάτωσης Database & Business Intelligence τεχνολογιών για τη Super League, με σκοπό την μετάβαση της διοργανώτριας αρχής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην ψηφιακή εποχή των data analytics. Μέσω του Pobuca Platform, η Super League θα βρίσκεται σε θέση να παρέχει στους συλλόγους πλήθος δεδομένων που θα τους βοηθούν να στοχεύουν ακόμη καλύτερα τη στρατηγική τους στο marketing, μεγιστοποιώντας τις πηγές των εσόδων τους.

Το νέο σύστημα θα συγκεντρώνει σε μια κεντρική βάση όλα τα στοιχεία που αφορούν τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, και θα τα επεξεργάζεται με τεχνικές business intelligence και analytics για να τα διαμοιράσει στους άμεσα ενδιαφερόμενους. Στην πλατφόρμα της Pobuca έχουν γίνει επίσης οι απαραίτητες παραμετροποιήσεις ώστε να προφέρεται και μια αναβαθμισμένη πελατοκεντρική εμπειρία στους φιλάθλους μέσα από την ιστοσελίδα της Super League.