Για τη δημοσιότητα νέων υπηρεσιών ταξί

Πρόκειται για σύστημα πληροφοριών και κλήσεων για οδηγούς και εταιρείες ταξί που λειτουργεί μέσω Internet και συσκευών tablets και smartphones και αφορά σε οδηγούς ταξί και επιβάτες. Οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να καλέσουν ταξί γρήγορα και χωρίς κόστος, ενώ ταξιδεύοντας σε ένα όχημα taxiplon μπορούν να ενημερωθούν για αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων και πλοίων, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις κ.α.

Στους οδηγούς των ταξί προσφέρει μεταξύ άλλων αυτόματες ειδοποιήσεις και ιστορικό, διαχείριση ραντεβού, ηλεκτρονική γραμματεία, σύστημα GPS, πληροφορίες για δρομολόγια κ.α. Ο οδηγός μπορεί επίσης να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του για περιστατικά στο δρόμο, ατυχήματα, κίνηση ή άλλα απρόοπτα, ενώ με το ειδικό κουμπί SOS μπορεί να καλέσει σε βοήθεια.

Το Τaxiplon υλοποιήθηκε στην Ελλάδα από την ελληνική εταιρεία Taxiplon, η οποία ιδρύθηκε με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων προϊόντων τεχνολογίας που ανταποκρίνονται σε ανάγκες των  καταναλωτών. Τη δημοσιότητα για το λανσάρισμα του Taxiplon, έχει αναλάβει η On N Up.