Η Verizon προσθέτει στο ρόστερ της την Ogilvy, η οποία θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό B2B της εταιρείας, ενώ συνεχίζει να συνεργάζεται με τη McCann στα καταναλωτικά, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, έπειτα από την απόκτηση της TracFone, ενοποιεί όλο της το media planning και buying στην Publicis. Η MediaHub που μέχρι πρόσφατα χειριζόταν την TracFone αποχωρεί από το ρόστερ.

Εκπρόσωπος της Verizon δήλωσε: «Ήταν η κατάλληλη στιγμή να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τις συνεργασίες μας στα media ώστε να διασφαλίσουμε ότι βελτιστοποιούμε την απόδοση, μεγιστοποιούμε τη χρήση δεδομένων και τεχνολογίας σε όλους τους τομείς και στηρίζουμε τη συνεχιζόμενη αποδοτικότητα στις go-to-market προσεγγίσεις μας». Σημειώνεται ότι η ανακοίνωση γίνεται σε συνέχεια της αποχώρησης τον Οκτώβριο του επί μακρόν Chief Creative Officer της Verizon, Andrew McKechnie.

Ο CMO της εταιρείας, Diego Scotti, αναδιάρθρωσε το τμήμα marketing, ενοποιώντας την ομάδα creative marketing του Andrew McKechnie με την ομάδα marketing activation της εταιρείας.

(Πηγή: AdWeek)