Με επικοινωνιακό συνεργάτη σε επίπεδο Δημοσίων Σχέσεων την Ikon, πραγματοποιεί την είσοδό της στην ελληνική αγορά η παγκόσμια πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών, Stripe.

Η Ikon έχει αναλάβει τις υπηρεσίες δημοσιότητας για το επίσημο λανσάρισμα της Stripe στην Ελλάδα, την οποία αξιοποιούν ήδη στην Ελλάδα εταιρείες και φορείς όπως Eventora και Greenpeace. Όπως επισημαίνει ο Επικεφαλής Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της Stripe, Felix Huber, όλο και περισσότερες εταιρείες στην Ελλάδα έχουν δυνατότητες να επεκταθούν παγκοσμίως και η Stripe, «στοχεύει στην ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων, ώστε να εξάγουν τη δημιουργικότητά τους και την φιλοδοξία τους στον υπόλοιπο κόσμο».

Ξεκινώντας από σήμερα, οι ελληνικές επιχειρήσεις αποκτούν πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών και ταμείων της Stripe και μπορούν να δέχονται πληρωμές σε πάνω από 130 συναλλάγματα, σε διάστημα 10 λεπτών. Έκτος από την αποδοχή πληρωμών, οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της Stripe για λογιστικά θέματα, λογαριασμούς, πληρωμές σε τρίτους, καθώς και πληρωμές μέσω κινητού, όλα από έναν κεντρικό πίνακα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να αποκτήσουν πρόσβαση και σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως Apple Pay και Google Pay.