Συνεχίζει την ανοδική του πορεία το digital agency του Sir Martin Sorrell, S4 Capital, όπως φαίνεται από τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε.

Για το τρίτο τρίμηνο του έτους, τα έσοδα αυξήθηκαν περίπου κατά 54%, αγγίζοντας τα 56,6 εκατ. λίρες, ενώ τα μικτά κέρδη ενισχύθηκαν κατά 50% κι έφτασαν τα 42,1 εκατ. «Η πολύ ισχυρή οργανική μας ανάπτυξη, άνω του 40% μέχρι τώρα τη φετινή χρονιά, καταδεικνύει ότι οι πελάτες μας ανταποκρίνονται πολύ θετικά στο αποκλειστικά ψηφιακό, ολοκληρωμένο μοντέλο της “αγίας τριάδας” μας, με first-party data να τροφοδοτούν digital content και programmatic».

Όσον αφορά τον «χάρτη» της ανάπτυξης, η αγορά της Αμερικής κατέγραψε άνοδο σε μικτά κέρδη κατά 51% φτάνοντας τα 28,5 εκατ. λίρες, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό ΥtD ανέρχεται στο 46%. Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική επίσης διευρύνθηκαν σε επίπεδο μικτών κερδών το Q3, σε ποσοστό άνω του 26%, στα 9,7 εκατ. λίρες. Με τις συγχωνεύσεις με τις Progmedia, IMA, Firewood, Convergence Works και Datalicious Korea, η S4 Capital είδε το ανθρώπινο δυναμικό της να ξεπερνά τα 2.000 άτομα σε 26 χώρες, από τα 1.300 άτομα σε 18 χώρες που διέθετε τον Μάιο.
(Πηγή: brandinginasia.com)