Το event αθλητικού τουρισμού Navarino Challenge που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Costa Navarino, με τη βοήθεια της ActiveMedia Group, σε συνεργασία με το Sports Management Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος επιστρέφουν για καλό σκοπό, με τη διοργάνωση της ενέργειας «Sharing is Caring», που σκοπό έχει να στηρίξει 10 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και να γιορτάσει τα 10 χρόνια της εκδήλωσης.

Το «Sharing is Caring» αποτελεί τη μεγαλύτερη online αθλητική δημοπρασία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, με περισσότερα από 50 είδη αθλητικών αναμνηστικών αντικειμένων Ελλήνων και ξένων αθλητών, παγκοσμίων αστέρων, hall of famers και ομάδων.

Όλα τα αντικείμενα διατίθενται στην πλατφόρμα δημοπρασιών του Charity Idols και θα πωληθούν στο διάστημα 1-10 Δεκεμβρίου, βοηθώντας το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών. Στις online δημοπρασίες θα διατεθούν αντικείμενα με τις υπογραφές, μεταξύ άλλων, των Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νίκου Γκάλη, Μαρίας Σάκκαρη, Serena Williams, Mike Tyson, Παναγιώτη Γιαννάκη, Shaquille O’Neal, Μίλτου Τεντόγλου.