Μέχρι την Παρασκευή, 26 Απριλίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενες ομάδες να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους στα Sales Excellence Awards διεκδικώντας μία θέση ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της φετινής χρονιάς. Τα βραβεία διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος και την Boussias Events και αποτελούν τον καθιερωμένο θεσμό για την παρουσίαση και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους.

Μεταξύ των κορυφαίων διακρίσεων της χρονιάς είναι η ανάδειξη του Τμήματος Πωλήσεων (ανά κλάδο), του/ της Διευθυντή/ Διευθύντριας Πωλήσεων και του/ της Διευθυντή/ Διευθύντριας Τμήματος Πωλήσεων, ενώ για πρώτη χρονιά θα απονεμηθεί ο τίτλος Στέλεχος Πωλήσεων της Χρονιάς. Στη φετινή διοργάνωση θα παρουσιαστούν, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, 3 εταιρίες που σημείωσαν τις υψηλότερες επιδόσεις σε ρυθμό ανάπτυξης, καινοτομία και στρατηγική βιωσιμότητας, διεκδικώντας τους αντίστοιχους τίτλους Sales

Company of the Year – Growth, Sales Company of the Year – Innovation, Sales Company of the Year – Sustainability. Τους νικητές θα αναδείξει η επιτροπή αξιολόγησης που αποτελείται από 44 εκπροσώπους από τον χώρο των πωλήσεων, ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και εκπροσώπους φορέων και οργανισμών. Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Καθηγητής Γεώργιος Δουκίδης, Διευθυντής του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου Eltrun, και Πρόεδρος του ΙΕΛΚΑ. Στην οργανωτική επιτροπή των βραβείων συμμετέχουν η διευθύντρια του ΙΠΕ, Αντιγόνη Μαυρογονάτου και τα μέλη ΔΣ ΙΠΕ, Θανάσης Μπέης και Γιώργος Παστίδης. Πληροφορίες για τα βραβεία και εγγραφές μέχρι 26/4 στο https://www.salesexcellenceawards.gr/.