Μετά το άνοιγμα των σχετικών αιτήσεων τον περασμένο Ιούνιο, το Twitter παρουσιάζει, από 1η Σεπτεμβρίου, την premium συνδρομητική υπηρεσία του «Super Follows». Η υπηρεσία, η οποία αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο, επιτρέπει στους χρήστες να αποκτούν συνδρομή σε λογαριασμούς της αρεσκείας τους με μηναία καταβολή, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση σε exclusive περιεχόμενο.

Για τους δημιουργούς, το Super Follows αποτελεί ένα ακόμη χρήσιμο εργαλείο στην αυξημένη ποικιλία επιλογών για την απόκτηση εισοδήματος στις social media πλατφόρμες. Οι λογαριασμοί οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις θα μπορούν να ορίσουν το ύψος της συνδρομής στο Super Follows, επιλέγοντας μεταξύ των 2,99, 4,99 ή 9,99 δολαρίων ανά μήνα, τιμές οι οποίες μπορούν να συγκριθούν με τις αντίστοιχες ενός newsletter.

Ακολούθως, θα μπορούν να ορίσουν συγκεκριμένα tweets ως subscribers only, ενώ, παράλληλα, θα συνεχίζουν να προσεγγίζουν το μη συνδρομητικό κοινό με τα συνήθη tweets. Οι συνδρομητές χρήστες θα φέρουν το σήμα του «Super Follower», το οποίο θα τους διαφοροποιεί από τους μη συνδρομητές. Το σήμα θα εμφανίζεται σε απαντήσεις, αναβαθμίζοντας τη δυνατότητα ενός follower να αλληλεπιδράσει απευθείας με λογαριασμούς. Το λανσάρισμα ξεκίνησε για χρήστες iOS σε ΗΠΑ και Καναδά και θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές διεθνώς τις ερχόμενες εβδομάδες.

(Πηγή: Τechcrunch)