Για πρώτη φορά, δυνατότητα ανακύκλωσης για τις κάψουλες των υγρών.

Η British American Tobacco Hellas σε συνεργασία με τη Nobacco ξεκινούν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης συσκευών που χρησιμοποιούνται για τα εναλλακτικά στο κάπνισμα προϊόντα, τις συσκευές θερμαινόμενου καπνού, τις συσκευές ηλεκτρονικών τσιγάρων και, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τις κάψουλες των υγρών αναπλήρωσης. Συνολικά, στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν περίπου 500 τόνοι πλαστικών και μπαταριών από τις συσκευές θερμαινόμενων προϊόντων καπνού και ηλεκτρονικών τσιγάρων.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ και με μήνυμα «Return, Recycle, Replace», ειδικοί κάδοι έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα Nobacco όπου ξεκινά η συγκέντρωση παλαιών συσκευών θερμαινόμενου καπνού ή ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και άδειες κάψουλες υγρών αναπλήρωσης Vype ePen 3.

Με την πρωτοβουλία της British American Tobacco, προσφέρονται κίνητρα για κάθε συσκευή που ανακυκλώνεται για έκπτωση αγοράς καινούριας. Ο όμιλος της British American Tobacco δεσμεύεται διεθνώς για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, έχοντας, μεταξύ άλλων, στόχο μέχρι το 2025 μόνο ανακυκλώσιμο υλικό για τις πλαστικές συσκευασίες.