Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023, η τελετή απονομής των Growth Hacking Awards, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Boussias Events, στο Fouar Restaurant & Bar. Στο πλαίσιό τους, επιβραβεύτηκαν οι growth marketing πρακτικές τις οποίες ξεχώρισε η κριτική επιτροπή, με Πρόεδρο τον Θεόδωρο Μουλό, CEO της GrowthRocks, που αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους Growth Hackers σε παγκόσμιο επίπεδο. Στα πρώτα Growth Hacking Awards ανταποκρίθηκαν agencies, freelancers και inhouse marketing teams με καινοτόμες πρακτικές και εξαιρετικά αποτελέσματα στο growth, διεκδικώντας τα βραβεία και τους κορυφαίους τίτλους. Σημειώνεται πως χορηγός της διοργάνωσης ήταν
η Knowcrunch.

Most Awarded Growth Hacking Agency αναδείχθηκε η Plushost. Αντίστοιχα, Most Awarded Growth Hacking Brand αναδείχθηκε η Allianz Direct. Μεταξύ των εταιρειών που βραβεύτηκαν είναι οι: Accelerate Growth, Globe One Digital, GoCharlie.ai, InYourCity Digital Agency, Knowcrunch.Com και Volvo.

To growth hacking αποτελεί στην εποχή μας σημαντικό εργαλείο για το marketing, μια «πυξίδα» η οποία οδηγεί τις επιχειρήσεις προς την ανάπτυξη, μέσα στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από την αβεβαιότητα και την αστάθεια. Με τα λόγια του Sean Ellis, επινοητή του όρου, ο growth hacker είναι «a person whose true north is growth».

«Το Growth Hacking είναι στο DNA μας»
«Πάντα έλεγα ότι εμείς οι Έλληνες, είμαστε φτιαγμένοι για Growth Hackers. Να επινοούμε τρόπους για να μεγαλώσουμε την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις των πελατών μας. Θεωρώ ότι είναι στο DNA μας. Θεωρώ ότι το Growth Hacking θα έπρεπε να είναι ένα από τα εξαγώγιμα προϊόντα μας. Άραγε, τι είναι αυτό που μετατρέπει ένα ταλέντο σε διεθνές “προϊόν”;

Η εξωστρέφεια. Και για τον λόγο αυτόν, φέραμε τα Growth Hacking Awards στην Ελλάδα. Για να αναδείξουμε τη σοβαρή δουλειά που γίνεται και που, πραγματικά, αξίζει να αναδειχθεί. Για να δείξουμε ότι, τελικά, δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τους συναδέλφους μας στο εξωτερικό, αλλά, μάλλον, το αντίστροφο ισχύει. Στο επόμενο διάστημα, θα οργανώσω συνεντεύξεις με τους νικητές, θα φτιάξουμε testimonials και ψηφιακά badges για μπουν στα site τους. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προβάλουμε τη δουλειά τους και τις επιτυχίες τους, με όχημα τα Growth Hacking Awards. Στη λίστα μας έπεται η Αυστραλία και ύστερα η Αμερική, για να επιστρέψουμε στην Ελλάδα σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα. Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και ένα περισσότερο μπράβο στους νικητές. Πάντα θα θυμόμαστε ότι αυτός ο θεσμός ξεκίνησε από την Ελλάδα. Καλή συνέχεια σε όλους σας».

Θεόδωρος Μουλός, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης, CEO, GrowthRocks


Πίνακας Νικητών