Ξεκινά η μεγάλη έρευνα Creative Survey 2015
Ομάδα επαγγελματιών του design και πανεπιστημιακών καθηγητών, ξεκινούν το Creative Survey 2015, τη μεγαλύτερη έρευνα για τον χώρο του design στην Ελλάδα.

Στόχος της έρευνας είναι η αποκόμιση μιας ολοκληρωμένης εικόνας για την αγορά του design, τις συνθήκες εργασίας και τη δυναμική των δημιουργικών επιχειρήσεων. Το Creative Survey 2015 απευθύνεται σε δημιουργικούς επαγγελματίες του χώρου του design στην ελληνική επικράτεια. Κινείται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και τα αποτελέσματα βγαίνουν live διαθέσιμα για όλους. Πρόκειται για αφιλοκερδή πρωτοβουλία επαγγελματιών του κλάδου, υπό την επιμέλεια καθηγητών του Παντείου Πανεπιστημίου και του ΑΠΘ.

Συγκεκριμένα, η ομάδα αποτελείται από τους Κ. Δημητριάδη, Head of Design του Proto.io., Κ. Πενλίδη, Συνδιοργανωτή του Digitized Digital Design Conference, Β. Αυδίκο, Λέκτορα τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, Α. Καλογερέση, Επίκουρο καθηγητή τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Οι συντελεστές του εγχειρήματος καλούν όλους τους επαγγελματίες του χώρου του design να λάβουν μέρος στη μελέτη, στη διεύθυνση www.creativesurvey.gr. Η έρευνα θα είναι ανοιχτή ως το τέλος Ιανουαρίου.