Έπειτα από μια μακρά περίοδο επιτυχημένων συλλεκτικών εκδόσεων, το Sonik άλλαξε. Και φιλοδοξεί να γίνει «το απαραίτητο συμπλήρωμα της μεγαλύτερης μερίδας των αναγνωστών του Avopolis.gr, το οποίο προσελκύει κάθε μήνα 300.000-400.000 μοναδικούς επισκέπτες».

Κοστίζει πλέον 3,5 ευρώ και περιέχει, μεταξύ άλλων, δισκοκριτικές χωρισμένες ανά είδος, προτάσεις κομματιών, κεί μενα άποψης, τάσεις, θέματα που αφορούν στην ελληνική πραγματικότητα, ενώ, στη μέση του περιοδικού, δεσπόζει πολυσέλιδο αφιέρωμα σε επίκαιρο θέμα. Το νέο Sonik, με τον Τάσο Βογιατζή, Εκδότη του περιοδικού, σε ρόλο Διευθυντή Σύνταξης, έχει τιράζ 13.000 τεύχη και τα βασικά αναγνωστικά κοινά του είναι οι ηλικίες 18-24 και 25-34, με ποσοστό 44% και 29% αντίστοιχα.

Το επόμενο τεύχος του Sonik θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου και θα περιλαμβάνει εκτενές αφιέρωμα στον Bruce Springsteen, έρευνα για τα δισκοπωλεία και τη δισκογραφία στην Ελλάδα, προτάσεις από συντάκτες του περιοδικού για «έξυπνες» αγορές σε καταστήματα και sites, ανάλυση του προφίλ του σύγχρονου μουσικόφιλου και αναφορά σε 10 ιδιάζουσες πολιτικές φωνές.