Ο MTC Group και η Creators of Cosmos SMPC παρουσίασαν, την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, τη στρατηγική «Live Action Greece», από τις εγκαταστάσεις του Innovathens powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Η στρατηγική εξυπηρετεί την ανάπτυξη ολοκληρωμένης ταυτότητας για τους προορισμούς, διαμέσου των Παιχνιδιών Ρόλων Φυσικής Κλίμακας (Live Action Role Playing Games), συνδυάζοντας τις δημιουργικές βιομηχανίες, την παιχνιδοποίηση, την τεχνολογία, και την πολιτισμική και φυσική κληρονομιά τη Ελλάδας.

Στοχεύει δε στην ενίσχυση Δήμων και Περιφερειών, σε τομείς όπως destination management, gamification of processes και knowledge economy, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο επιπλέον οικονομικούς πόρους στους ΟΤΑ. Την παρουσίαση πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της MTC Group, Νότης Μαρτάκης, και ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της Creators of Cosmos SMPC, Μάριος Χατζηδαμιανός.

Η σύμπραξη, που απαρτίζεται, επίσης, από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και τη 360 Points of View, θα επιχειρήσει την ανάπτυξη της σχετικής εργαλειοθήκης σε Δήμους και Περιφέρειες, ενώ ήδη επιχειρεί συνέργειες και στο εξωτερικό.